Søndags slakk

Ute har regnet nå høljet (eller tett yr er nok mer riktig) i snart to dager. Det gjør ikke så mye for humøret mitt det kan jeg love. Værsyk.

Så på ekte søndagsvis skal blir det en sofasøndag på oss idag. Med House of Cards på planen og senere TVNorges gullrekke blir det ikke noe mer enn en lat søndag.

Og hadde ikke det vært oveskyet kansje en ny Nordlys jakt. For på varselet mitt idag kommer det opp at den lyser på indeks 4. Akk ja, den som hadde bodd litt lenger Nord med skyfri himmel - da hadde jeg vært klar da. Bitt av basillen :) En opplevelse uten side stykke som du kan lese mer om her.

 Håper dere alle har en lat søndag og lader opp til ny uke ♥

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits