fredagsfjong på vei til Nordens Paris!!

Woop.

Endelig ut på tur igjen. Selv om jeg frivillig oppsøker vinteren igjen. Tromsø beware..


Søvn har det blitt litt sånn som sånn med. Sover alltid dårligere når jeg vet at jeg må tidlig opp for å nå et fly. Er jo livredd for at jeg skal forsove meg. Og det hadde ikke vært et tema for å si det slik. Er så vanvittig reisesyk om dagen. Trenger å bytte stue igjen.

Med en god middag igår kveld og sein pakking ble det seint til sengs, og så er ikke jeg en av de som faller til søvn umiddelbart jeg legger hodet på puta. Må liksom ha en halv til hel time før kroppen roer seg nok til å sovne.

Men rise and shine. Nå er alt i rute og om en liten halvtime blir vi hentet for å suse ut mot Sola flyplass. Sikkert med en koffert som er 3 ganger så tung som den burde være da jeg er dritdårlig på spontan pakking. Kjenner du deg igjen? "bare denne her, den tar jo ingen plass, ja å så denne her ja" Litt her og litt der, blir plutselig veldig tung koffert. 

Note to self - husk å jobbe mer aktivt med pakkeferdighetene. Skulle jo tro jeg hadde lært  noe de siste årene med farting, sukk.

Vi prates plutselig mer fra Tromsø dere, riktig god helg ♥

Kommentarer

Iselin Renée

27.02.2015 kl. 08:28
Så fint antrekk :)

Annette

01.03.2015 kl. 18:31
Iselin Renée: ett jeg gjerne lett kunne gått med selv. Perfekt for reise :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits