Det er M.A.N.D.A.G

Så var mandagen og uken igang. Ny uke, nye muligheter med en liten treningsøkt på morgenskvisten her i heimen. Det har blitt så alt for mye sukker og godteri i det siste og det kjennes på kroppen - oppblåst og sukker abstinenser i lange baner. Her må noe gjøres.

Med vinden susende rundt hushjørnet og regnet som høljer ned er det ingenting som tyder på at dette skal bli en optimal mandag. Jeg synes dessuten av det er litt uvirkelig at det allerede er siste uken i februar - hvor forsvant disse dagene?Søndagskos med min nye hangup - frosne druer!!

Å himmel så godt. Det må jo være verdens enkleste snack. Kan så absolut anbefale å teste ut dette. Og det er jo så enkelt å lage. En pose med druer i frysen og vips et par timer senere. Deilig snack.

Solen tittet fram litt imellom sludd bygene her på sør-vestlandet både lørdag og søndag. Og mellom slagene fikk jeg meg noen lufteturer - og jammen titter ikke våren fram.

Og det trenges. Jeg kjenner at suget etter solen tiltar igjen. jeg trenger litt påfyll, effekten av Dubai turen avtar og det blir igjen tyngre å stå opp. Godt det går rette veien da. Gleder meg til jeg igjen kan ta fram teppet, og sette meg ut i god stolen i solen.

Nå må jeg løpe på jobb, tiden går ifra meg. Riktig god mandag, og en god uke. ♥

 

 

 

 

#blogg #livsstil #livsstilsblogg #sunn #helse #helg #mandag

Kommentarer

cathrineothilie

23.02.2015 kl. 08:08
Ha en fin dag vidre :)

cakemistress

23.02.2015 kl. 10:40
så herlig å starte uka med en god kopp kaffe og litt tid til å lese bloggen din! :)

Annette

23.02.2015 kl. 22:52
cakemistress: :) så hyggelig å høre :) Håper du får en riktig god uke :)

Annette

23.02.2015 kl. 22:53
cathrineothilie: tusen takk :) en fortsatt god uke til deg og :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits