DU-BAY, say no more!

#sponset

Herregud, hvor har timene, dagene blitt av? Det er siste døgn i Dubai og jeg kjenner allerede at jeg kommer til å savne byen. Jeg ser at vi knapt har begynt å utforske denne spennende metropolen.

Etter en sen kveld med middag og musikk på Sass Café var vi en kjapp tur innom Buddha Bar. Ikoniske Buddha Bar. Her ble det bare en liten nightcap, da de stenger kl. 0200 på vanlige hverdager. Kanskje like greit? Kroppen er ikke lenger 20år og har blitt glad i regelmessig søvn!

En liten endring i programmet ga oss fritid helt fram til kl. 13.00 (l.u.k.s.u.s) før vi hadde avtalt lunch på the Ritz Carlton, hotellet ligger kun 5 min. helt nede på stranden. Presset inn litt egentid på Madinat Jumeirah -  men her skal jeg tilbake igjen. Grunnet noen trege kaffe ekspeditører på Costa kaffe fikk vi i underkant av en time til å oppleve her.

Området er bygget opp rundt konseptet av en souk med moderne butikker og hoteller i nærheten. Og med en 3 km lang vannvei som du kan kose deg på båttur med. Dette området refereres som et "must see" området og jeg er enig i dette. Så note to self til neste gang - sett av en halv dag/kveld til å utforske dette område enda bedre.Ritz Carlton
skiller seg godt ut der det ligger på stranden. I 1999 var det det første bygget som ble bygget her i "nye Dubai". Nesten litt uvirkelig å tenke på når du kikker opp på skylinen som nå ruver over det lille koselige hotellet med mye atmosfære.


Bildet lånt fra Ritz Carlton

Vi startet lunchen med en liten omvisning i en av de bedre suitene som Ritz stiller til disposisjon. Sign me up, når den store lotto gevinsten tikker inn skal jeg unne meg en natt her :) Hvis du har litt penger som brenner i lommen kan dette rommet bli ditt for ca. 60.000 NOK kr. natten - en to roms med egen butler og sparom? Kan jeg friste?Og for de som har en litt større årslønn enn meg, for et stund tilbake sjekket det inn en person som bodde her i hele 6 mnd!! Mulig det ble litt rabaterte dagsrater da. Men alikevell - tenk deg den regninga.Den deiligste lunchen ventet oss på Palm grill og vi ble sittende her og skravle i flere timer.Lunchen med avsluttet med hotellets signatur (der var det ordet igjen) kake og en personlig hilsen skrevet på Norsk. Der har du den lille personlige servicen som gjør Ritz Carlton til akkurat det den er. Ypperste klasse.Dubai har et utvalg av uttalige festivaler iløpet av sin sesong. Vi kom dessverre akkurat for sent til å oppleve shoppingfestivalen (sukk, tenk en måned med sterkt reduserte priser på en mengde luksus merker), en dag for sent ute. Vi var alikevell tidsnok til matfestivalen som varer fra 6-28 januar.

Dessverre gjorde dårlig kommunikasjon til at vi kom for sent til innvielsen av selve festivalen. Flere av oss hadde gledet oss til akkurat dette og ble nok en smule skuffet (iallefall gjorde jeg).En liten times orientering etter, sitter vi plutselig i bilen igjen og får høre at vi skal spise middag å fasionable Qbara - alt takket være turist sjefen som tok grep og ordnet opp for oss.

For en plass!! Dubaierne er flinke med sine posh spisesteder. Vi får igjen fantastisk god mat og drikke. Fantastiske kreasjoner og utrolige mengder mat. Stedet åpnet opp for under et år siden og er allerede blitt kåret med årets beste utested og beste nykommer for 2014

Vil du oppleve atmosfæren og maten til Qbara selv? iøpet av 2015 planlegges det å åpne en Qbara i London - ikke fullt så langt vekk og absolutt verdt et besøk på neste shoppingtur.

Dette var en perfekt avsluttning av vår lille Dubai tur, en tur som så absolutt har gitt mersmak. I hodet mitt planlegges det allerede en eller flere oppfølgingsturer. Om ikke så alt for lenge håper jeg..

PS - sjekk ut Emirates sin kampanje for billige biletter.

 

 

Turen er i samarbeid med Emiratene og Dubai Tourism. Det har ikke blitt satt noen føring til innhold og tekst, bilder og meninger er mine egne.

 

#blogtripdubai #dubai #mydubai #hellotomorrow #EmiratesNorway #Seeyouindubai #reise #reisetips #tips #reiseblogg #blogg #livsstil #livsstilsblogg #hverdag #norskereisebloggere #wanderlust


Kommentarer

passion4lifeandtravel

21.02.2015 kl. 23:34
Kjempefine bilder fra Dubai :)

Annette

22.02.2015 kl. 11:59
passion4lifeandtravel: Så gøy at du liker bildene mine, Takk <3
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits