T.G.I.F

Thank God It´s Friday...

Så var den her igjen, fredagen. Synes denne uken her har bare flydd - igjen. Det begynner endelig å bli litt lyst ute og jeg sverger på at jeg hørte fuglekvitter idag tidlig (ønsketenking?).

Det er allerede en uke siden jeg kom hjem fra Dubai turen, og det rykker i reisefoten, igjen. Det hjelper ikke når jeg har Fjesvenner som minner om det ene reisemålet flottere enn det andre. Sukk.

Det er noe deilig med å kjenne solstrålene på kroppen og den dosen med D-vitaminer jeg fikk på de få dagene vi hadde sist uke har gjort hverdanen letter her hjemme. Det er ikke lenger like vanskelig å stå opp om morgenen - Rart det der.

Ønsker dere alle en rikig flott helg, valentines på lørdag og bolle/fastelavn på søndag. Mmmm en helg med mye kos. ♥ ♥

 

 

 

#hverdag #fredag #weekend #helg #blogg #livsstil #livsstilsblogg #reise

Kommentarer

Iselin Renée

13.02.2015 kl. 07:58
Håper du får en fin helg :)

Annette

13.02.2015 kl. 18:08
Iselin Renée: Takk i like så :) Riktig god valentine
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits