Dubai - dag 3 - Sassy clubbin´

#sponset

Lille lørda´i Dubai, sommersval temperatur og en bris som minner om den du finner på jæren. En deilig kombinasjon. Jeg har fått sovet godt ut etter en kort natt døgnet før. Jeg har sovet som et barn, sovnet som en stein faktisk og det er noe med det å våkne opp til skumring som jeg kjenner jeg har savnet lenge nå.

Vi har fått planlagt en rolig dag med ikke det største programmet og jeg tror vi alle satt pris på akkurat det. Vi har vell alle opplevd ganger der det blir litt for travelt. Først på programmet står en bytur arrangert av KnightTours. Vi fikk servert en fantastisk flink guide, la oss kalle ham Mo. (jeg er så vannvittig dårlig på navn, gremmes) Vi ble opplyst om byen og ble anbefalt å ta turen innom Dubai Museum og selv om vi litt motvillig gikk med på å ta en kjapp tur igjennom ble jeg veldig glad for at vi akkurat tok turen hit. 

Dubai Museum viser hvordan Dubai var før oljen og før de store skyskraperne. Plassert i det som ansees som Dubais eldste bygning tar de oss med inn i historien og vi ser hvordan byen livnærte seg og hvordan den ble bygget og dyrket, fram til idag. Dette vil jeg anbefale for alle som er på besøk, jeg tror det er viktig for en så moderne by som Dubai er, at den kan vise fram sin interessante fortid.

Iløpet av byturen vår får vi også sett de fantastiske byggene Burj al-Arab (landemerket best kjent som seiliet) og Hotel Atlantis på tuppen en av tre palmeøyer, med verdens dyreste suite. Merk at hvis du vil besøke disse byggene og kansje det er obligatorisk å vitne slik luksus, så må det bestilles på forhånd. Uten reservasjon til restaurant eller vannpark kommer du ikke inn her.

Vi har også en kjapp tur innom krydder og gull souken. Her lar jeg bildene fortelle sin egen historie. Flotte bygninger men personlig så har jeg opplevd flottere markeder med mer farger og større inntrykk, som her.

Vi har ettermiddagen til fri dispensasjon og velger å utforske området rundt hotellet vårt Oasis Beach Tower. Hotellet er bygget i den nye delen og et steinkast ifra JBR Walk. En stor handlegate i underkant av 2 km, med stort utvalg av restauranter. Og det som er litt fasinerende med dette bildet er at denne gaten ikke fantes for 6 mnd siden.... Du verden det bygges kjapt i Dubai.

En obligatorisk Selfie må anbefales. Denne maskinen står flott plassert til eget og andres fornøyelse. Vi måtte ta mange ganger for at det skulle blir "akseptabelt" hehe, gode minner. Her posserer jeg sammen med: Coffee in a cup, Sophie´s world, og Alltid reiseklar. Titt gjerne innom deres blogger for andre skildringer av samme tur.Med Magnolia bakery, Ladureé, italiensk gelato, følesen er veldig turist aktig men du finner kjedebutikker side om side ved dyre merkevarer også her. Og det er noe med å shoppe så nære stranden. Du får neppe servert alkohol holdige drinker her. Men det gjør ingenting for de Moctailene som jeg fikk servert her var like gode, om nesten ikke bedre.

Kveldens høydepunkt tar oss til Sass Café i finans distriktet. Denne baren/restauranten åpnet for rundt et år siden og har en fantastisk vibe. Flott innredet og fantastisk mat, for å ikke glemme signatur drinkene. Alle steder vi har spist ute på kveldene har sine egne signatur drinker. Noen laget spesielt for sin egen bar andre med en twist av de mer kjente drinkene. Kan jeg friste med en drink med 24 karat gull til ca. 400 norske kroner? - den kan så absolutt anbefales.Viktig å huske på når du går ut på byen her i Dubai. Det er ulovlig å virke synlig påvirket så hold alkohol inntaket til et minimum!! OBS OBS, du vil virkelig ikke havne i jailen her nede.

 

 

Turen er i samarbeid med Emiratene og Dubai Tourism. Det har ikke blitt satt noen føring til innhold og tekst, bilder og meninger er mine egne.

 

 

 

#blogtripdubai #blogg #reise #reiseblogg #livsstil #livsstilblogg #reisetips #Dubai #hellotomorrow #seeyouindubai #mydubai #AEU

Kommentarer

Renates Reiser

26.02.2015 kl. 09:40
Så mye gøy dere fikk gjort i Dubai! :D Det høres jo helt vanvittig ut å drikke en drink med 24 karat gull i, haha! Litt skummelt også at man kan bli kastet i fengsel for å virke synlig ruspåvirket.

Annette

27.02.2015 kl. 06:53
Renates Reiser: Dubai var en helt fantastisk gøy tur med masse morro og som så absolutt frister til gjentagelse. Drikkekulturen er jo veldig forskjellig fra vår norske (takk og lov) og vi så ingen som virket beruset :) Det var faktisk ganske så deilig å slippe unna rølpekulturen vår en liten stund ;)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits