Dubai #mydubai

Hjem igjen, under meg ligger vinterkledde landskap. Jeg har forlatt varmen for kaldere og korte dager. Stålsetter meg for kulden som venter meg ved ankomst Oslo.Dubai har vært en eventyr. Det er vanskelig å sette ord på akkurat hva Dubai er. Mye inntrykk som skal sorteres.

  • Byen som aldri sover ✔️ (her bygges det døgnet rundt, alltid størst, alltid best)
  • Byen med de største og høyeste alt mulig ✔️ (Jeg har stått i verdens høyeste bygning og nytt utsikten, tatt verdens raskeste heis og ikke blitt syk!!) check and dobbel check.
  • Mestret byens kleskode ✔️ 
  • Døgnet - i en alder av 39 år!! ✔️ 
  • Ledd, spist og drukket utrolig mye godt, med en flott gjeng ✔️ 
  • Besøkt flere av byens hotteste utesteder ✔️ 
  • Overlevd ørkentur med Jeep ✔️ 
  • og feiret solnedgang med champagne ✔️ Det er vanskelig å få helt grepet på Dubai som by og jeg føler jeg såvidt har skrapet litt i overflaten. Føler jeg må tilbake og oppleve enda mer.

Det er en visjonær by i konstant utvikling. En varm, inkluderende og åpen by. En god blanding av øst møter vest, forent. Overdreven luksus men også nøkternhet. Arkitektur som kan lamslå deg, men her tror jeg bare vi har sett begynnelsen. Dubai må være en arkitekts drøm.

Jeg kommer tilbake med mere dypdykk inn i turen, med litt flere reisebrev, men inntrykkene må sorteres enda litt mer før jeg får dem ned på "papir". Men jeg kjenner at jeg ikke er ferdig med byen. Og forstår lett hvorfor folk kommer tilbake hit, til og med bosetter seg her.

Dubai, Vi sees igjen.

 

 

 

 

#reise #reiseblogg #UEA #Dubai #mydubai #EmiratesNorway #luksus #livsstil #livsstilsblogg #Arkitekt #drømmetur #JAResort #Beach #strandliv #hellotomorrow #blogtripdubai

Kommentarer

Marte Sofie

08.02.2015 kl. 11:59
jeg har vært i Dubai og Abu Dhabi mange ganger, det er nesten som hjem nr.2 <3

Annette

08.02.2015 kl. 12:04
Marte Sofie: Lucky you.

Trivdes kjempe godt, men hadde bare en kort tur denne gang. Og ser at det er så mye mer å oppleve her. Håper jeg får ta en dacapo og reise tilbake om ikke for lenge. Ble positivt overrasket :)

coffee in a cup

08.02.2015 kl. 12:12
så var det den nostalgien da! innlegget ditt tok meg rett tilbake til sol, overdådig luksus og fine (blogg)folk! vi satser på en bloggtur til, gjør vi ikke? ;)

Annette

08.02.2015 kl. 12:20
coffee in a cup: så bra at det lille innlegget mitt klarte det.:) hyggelig å høre. Nostalgi er en bra ting. Og jepp Jeg satser på mange fler en en bloggtur og så deffinitivt Dubai 2.0 :) Gleder meg allerede. Må jo bare innrømme at det hørtes rimelig stas ut å bli presentert som Norges beste reisebloggere.. hehe

Ann-Mari

08.02.2015 kl. 12:22
Brunch, soling, matfestival, shoppingfestival - klart vi må tilbake :)

Annette

08.02.2015 kl. 12:39
Ann: Ørkentur, mer shopping - himmel 900 kjøpesentre å velge mellom, blomsterpark.. Her må det bli både Dubai 2.0 og Dubai 3.0 tror jeg :)
For å ikke glemme første klasse på emiratene, må nesten oppleves det også :) hehe
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits