Livstegn fra Østen

#sponset

Hei dere.

En liten kjapp rapport fra Asia og Dubai. Vi har nå hatt to fulle dager med masse informasjon og inntrykk her borte.

Her ifra førsteklasse på Emiratene på vei ned (mer om transporten kommer i et egent innlegg senere).

Dubai er virkelig er by i forandring. Byggeprosjekter som pågår både natt og dag, uten stopp. Til eksempel så har vi hotellrom i 25 etage med prima utsikt over havet..... og et nytt hotell i bygging. Selv om vi er såpass høyt oppe høres det godt at det arbeides.

Deilig temperatur her nede. Så fantastisk flott å kjenne solen på kroppen igjen og faktisk slippe tunge varme jakker men å gå ute i t-shirts og bare legger... Det blir bare aldri feil!Vi har fullt program og mye inntrykk skal tas inn over seg. med en dag igjen er det snart på tide å sette seg ned å rydde litt i disse inntrykkene. Vi har allerede fått oppleve riktig så mye. Ørkentur med grilling igår kveld og city guiding idag med flere av Dubais mest kjente landemerker idag. Og ikveld blir det middag på fashionable Sáss Café om et par timer. 

 

 

 

#reise #reiseblogg #Dubai #mydubai #luxury #luxus #EmiratesNorway #Emirates #Blogtripdubai

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits