Just don't give up...

Ukens quote, Synes dette var så fint at jeg måtte dele med dere.

Allerede torsdags morgen.... Den siste uken har gått så utrolig fort. Rett fra Oslo og videre til Bryne for Butiksjefs møter i to dager. Så nå har jeg nok faglig påfyll for en liten stund. Billetter tilbake til Oslo ble bestillt igår kveld så nå begynner jeg å bli klar for Dubai neste uke også, nesten.

Det kjedeligste gjenstår, pakkingen. Men jeg skal se om jeg ikke får brukt helgen godt til planlegging slik at det blir litt lettere.

Jeg håper dere alle har hatt en flott uke sålangt, det er jo ikke så lenge til helg igjen. Her er frokosten ferdig fortært og jeg skal nå pakke sammen og kjøre til jobb.

 

 

 

#blogg #livsstil #livsstilblogg #hverdag #quote #inspirasjon #reise #reiseblogg

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits