Oslo, et vinterparadis?

Oslo, kjære Oslo. Jeg hadde så store planer for deg og meg.. Men så svikter du med vinter vær?!?Du og meg i solskinn en kald men flott vintersdag. Utforsking av området jeg ennå ikke har sett.

Eventyrlysten hopper jeg på flybussen - bytter frivillig ut flytoget med buss. Noe jeg ikke har gjort på ca. 15 år. Like dyrt (faktisk 5 kr. mer og dobbel tid), Men jeg har god tid så det gjør ikke noe. En hyggelig avkopbling. En så alt for tidlig morgen som starter med at jeg "igjen" frivillig starter dagen med å tilbringe hele 4 timer på flyplassen (les Starbucks) for tidenes lengste frokost. En hyggelig og produktiv start på dagen. Tror jammen jeg må starte flere dager ute på kafeèr.

Og det er her jeg ser bussene komme å går, og tanken slår meg - kjør buss.... Det er jo så lenge siden. Mens jeg sitter der og koser meg med kaffe, Chai Latte og litt mat kjenner jeg kulden kryper nærmere - du viser muskler og gradestokken viser -16 grader! Det er jo sinnsykt kaldt. Men jeg har stålsatt meg og kommer forberedt. Med Traktor Timberlands og Kari Traa i allianse har jeg tenkt å takle kulden - ut å røre på meg. Komme meg til sentrum.

Så her sitter jeg nå, en smule sliten, trøtt, kald og varm om hverandre alt etter hvor jeg befinner meg. For lenge ute og jeg blir kald, for lenge inn så sliter jeg med for mye varme. Det blir liksom ingen vinn vinn situasjon dette. Har ikke fått utforska så mye for jeg så for meg solen som skulle komme og kjenne litt på varmen. Knipse noen bilder i lav vintersol. Men ei, ikke denne gang heller.

Kameraet ligger godt plantet nede i vesken sammen et nyinnkjøpt salgsplagg. Litt har jeg jo fått gjort. Men dessverre det bli ingen tjuvholmen eller Aker brygge i lav vintersol denne gangen. Det ble gamle kjente stripa - Karl Johan og siste endestopp Oslo S. Så kjedelig, så uforutsigbart - men alikevell så trygt. Her fant jeg en rolig krok, en liten pause fra alt folkevrimmel og mas. Meg og Peppes på en sein lunsj, herregud så forutsigbart......

Men snart, snart er jeg klar for nye inntrykk og nye utforskninger...

Kommentarer

Iselin Renée

26.01.2015 kl. 09:24
Kjempe flotte bilder :)

Annette

28.01.2015 kl. 20:22
Iselin Renée: Tusen takk :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits