Nordsjøbadet

Sitter her med roser i kinnene og føler meg deilig avslappet. Etter en halv dag på jobb fredag ordnet jeg med litt spa til meg selv. Egenpleie og velvære er utrolig viktig for både kropp og sjel, og jeg burde så absolutt bli flinkere til å ta en velvære dag i ny og ne. Det er mye helse i litt egentid.Igår fikk jeg testet ut Sola Strand Hotell sin spa avdeling - Nordsjøbadet Spa. Her tilbyr de ulike program og timer fra 5 behandlingsrom og egen velvære avdeling med basseng, bastu og kaldvannskulp. (som jeg i denne omgang ikke fikk testet ut, men jeg kommer sterkere tilbake her)

Tror jeg fikk det aller beste rommet de hadde, med en egen vegg med vindu rett ut til havgavet og Sola stranden med sine 2000 meter. Og finere utsikt finnes nesten ikke når sola titter fram fra skyfri himmel. 


Sjekk utsikten - behandlingsrommet mitt hadde maken. Her er jeg i avslappningsrommet i annen etasje. Dype gode stoler til å ta inn naturen og bare sitte stille og nyte.

Mine 50 minutter gikk så rask med deilig aroma masasje fra Ana som gjorde en kjempe jobb med mine stive skuldre og legger. Hit kommer jeg lett igjen snart. Mulig det må bookes en kjæreste kveld hit - Valentine er jo rett rundt hjørnet.

Da jeg la kameraet igjen i bilen, fikk bare tatt noen få bilder med mobilen, men neste gang jeg tar en tur skal jeg dokumentere bedre.Ha en flott helg, Jeg er i Oslo og skal kose meg max med konsert og masse drøs ♥

 

 

#Solastrandhotel #velvære #helse #blogg #livsstil #livsstilsblogg #reise #staycation #reiseblogg

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits