Vive le France

Vi går mot våren, heldigvis, for nå trenger jeg litt lysere morgener og dager/kvelder. Sliter noe utrolig med å komme meg opp om morgene til tross for at jeg nå kan sove en time lenger enn jeg gjorde bare for en måned siden.

Heldigvis så er det bare litt over en uke til jeg pakker kofferten og reiser ned mot varmen, men først skal jeg tilbake til Oslo denne helgen.

Med våren i anmarsj stiger reiseloppene i blodet ikke bare til meg men også flere Nordmenn. Frankrike og ikke minst Paris er en stor reisefavoritt for Nordmenn flest nå på våren. For mens det fremdeles henger litt vinter igjen her i Norge begynner snart våren å blomstre litt lenger sør i middelhavs landene.
For ikke så lenge siden ble jeg spurt om jeg ville dele noen reisetips med Beate hos VisitParis.no. Det kunne jeg ikke si nei til og nå ligger intervjuet mitt ute. Gå gjerne inn og les, og ikke minst finn noen tips til Paris turen i vår.

Er du nyskjerrig på turen vår til Paris så finner du mer her: 

    

Klikk på bildene så tar de deg videre til mine eventyr langs Seinen.

 

Det blir en kort arbeidsuke igjen. Jeg liker når dagene blir litt forandret for at julerushet har senket seg er iallefall sikkert. Jeg merker at det er betydelig roligere nå og da er det greit å ta arbeidsdagen ut og litt rundt til andre plasser. Møter imorgen og så fri på fredag til ny langhelg i Oslo og en deilig massasje venter på meg imorgen. 

Håper dere får en flott lillelørdag sånn midt i uka ♥

 

 

 

#arbeidsliv #hverdagsliv #hverdag #onsdag #reise #reiseblogg #blogg #livsstil #livsstilsblogg

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits