happy mondays

Mmmmm, Tapas er noe av det beste som finnes. Og lørdag ble en vin, tapas kveld med godt selskap og ny tur booket. Det ser ut til at 2015 blir et fantastisk reiseår.

Tromsø og nordlyset er i boks. Dette er en tur jeg lenge har hatt lyst å ta, og så blir en av mine tanker for 2015 virkeliggjort - det å se mer av eget land. For det er et fantastisk flott land vi bor i, ingen tvil om det...Nå må jeg bare få satt meg inn i fotografering av Nordlyset for jeg har jo selvfølgelig booket inn godvær slik at dette kan oppleves. I tillegg kan vi skrive ned Rorbua, skarven og muligens ølhallen på vår liste over hva en bør gjøre når en besøker Tromsø. Har du flere tips?

Fortsatt god mandags kveld ♥

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits