Frogner frue

Jeg trives godt på denne siden av byen, både på Frogner og ved Bogstad. Ved reiser til Oslo by er det gjerne her jeg velger å bo. Denne gangen sto et nytt hotell på oppdagelse listen min. Det var egentlig en ren tilfeldighet at jeg kom over denne kjeden - nettet kan brukes til så mangt.

FROGNER HOUSE Apartments and Hotel.


Mitt studio rom var riktig så fresht og akkurat passe stort for oss begge to. Dessuten med adressen Skovveien 8 ligger det bra sentralt til. Hotellet har ikke frokost sal da dette er utleie av hotellleiligheter men rett rundt hjørnet ligger kaffebrenneriet og Bagel & juice som begge har nok å velge i til både frokost og lunch. Ellers har området flere små koselige restauranter å velge imellom.

Det tar ca. 10 min å spasere ned til slottet og enden av Karl Johan men synes du det blir for tungvint er trikken 50 meter ned i gaten.

Her i Skovveien 8 har de også egen resepsjonist som hjelper til med alt fra taxibestillinger til annen hjelp du måtte trenge på rommet. Alle var kjempe hyggelige og ga et flott inntrykk av stedet. Hit kommer jeg gjerne igjen, snarlig. Og med hele 11 adresser å velge imellom burde ikke valget være så alt for vanskelig.

Vi ble som jeg tidligere skrev fra Oslo, litt overrasket over snøværet som kom natt til lørdag, men da jeg våknet på lørdagsmorgen og så ut på den gryende dagen må jeg innrømme at det var veldig vakkert i Oslo´s gater. Men så er det en ting å sitte inne å se på snøværet, en annen ting er å faktisk gå ut i snøen å bli kald og våt.

Hadde været vært litt bedre så hadde jeg brukt litt mer tid på å utforske nabo området. Her lå det flotte klesbutikker og noen fine interiørbutikker og med restauranter som heter Champagneria i nærheten, så vet du at jeg har kommet til riktig område. Denne skal testes ut neste gang.Det var jammen på tide å komme tilbake til Oslo, det er i overkant av et år siden sist. Men det blir ikke så lenge til neste gang. Om to uker sees vi igjen ♥

 

 

 

#reise #reiseblogg #livsstil #livsstilsblogg #blogg #review #frognerhouseapartments #FHA #oslo #visitoslo #weekendtur #weekend #tips #reisetips

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits