Det snør tittelibomHei ifra Oslo. 


Gjett om det ble et kaldt møte med tigerstaden fredag formiddag. Vi var forberedt på vinteren men ikke til den bitende kulden og alle de minus gradene vi fikk. Til tross for varme klær ble det en litt for kald affære for min del. Er så,absolutt langt fra noe vinter person, jeg foretrekker noe varmere strøk. (og da er det godt å tenke på at om 4 korte uker er jeg på vei til Dubai!)

Og jammen våknet vi ikke opp til snøvær fredag morges. Det er jammen godt at jeg hadde pakka både stillongs og undertrøye for det ser ut til at det trenges hele helgen. Alikevell er dette sååå mye bedre enn det forblåste været som er meldt på vestlandet ihelgen. Storm med orkan i kastene... Uuusj.

Vi koser oss glugg her i Oslo til tross for kulden. Nå har jeg i tillegg klart å få slått på ovnen på rommet!! Er det mulig å glemme å sjekke av og på knappen.?? Blondie i et øyeblikk der. Vi har sjekket inn på Frogner House Apartements som svarer til alle forventninger og mer til. Ligger kjempe sentralt med kun 10 min. gange til slottet og Karl Johan. Perfekt. I tillegg til dette finnes det mange flotte små kafeer og restauranter i umiddelbar nærhet. Her skal jeg så absolutt tilbake. Skal vise dere hotellet i et eget innlegg når jeg kommer hjem.Vi hadde kjempe deilig middag med koselig selskap av Vibeke og Bjørn fredags kveld på Olivia i Hegdehaugsveien. Her har jeg ikke vært før men kun gått forbi ved flere anledninger. Og da har det alltid vært fullt med folk her. Igår kveld var intet unntak. Mye folk og fantastisk deilig atmosfære med levende ild og fantastisk god itaiensk mat. Pizzaen kan så absolutt anbefales. Nam nam, jeg var så mett at jeg dessverre måtte takke nei til desserten.

More to come ved en senere anledning. Må bare få varmen i meg først. Klem ♥

 

 

 

#reise #reiseblogg #FHA #FrognerHouseApartements #frogner #oslo #visitoslo #Visitnorway #livsstil #livsstilsblogg 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits