Windy weekend

Det som tegnet til å bli en vakker solrik dag ble fort en mørk, vindfull og kald søndag.

Som et ledd av å utforske mer av min egen "hage" eller nærområde vil jeg gjerne besøke flere av Rogalands fyrtårn. Kanskje til og med overnatte i et iløpet av året? Det er jo alltid gøy å prøve ut nye ting.

Som tidligere i sist uke, lastet vi bilen og kjørte til Randaberg like utenfor Stavanger for et møte med Tungenes fyr. Fyret ligger helt på Nordenden av jæren ved innseilingen til Stavanger. Fyret er som de fleste andre lokale fyr ikke lenger i bruk/bebodd, men har blitt gjort om til café og museum. Denne dagen var fyret imidlertidig stengt så vi hadde en kjapp runde rundt plassen for å se. Mulig jeg må komme tilbake en annen dag da det ikke er like surt vær for idet vi ankommer huset begynner det å regne, igjen.

Vi fikk iallefall en kjapp luftetur og fyret har fantastisk utsikt over nordsjøen. Kan tenke meg det er deiilig å sitte en varm sommerdag og speide utover havet her.

Fortsatt god lillelørdag ♥

Jeg er over halvveis i denne ukens arbeidsuke - fredag pakker jeg kofferten og drar til Oslo, for en helg med mye aktiviteter. Gleder meg masse til deg. Sees snart.

 

 

 

#reise #norge #jæren #reiseblogg #stavanger #randaberg #fyrferie #livsstil #llivsstilblogg #blogg #grått

Kommentarer

Beate Martinsen

07.01.2015 kl. 18:55
Hallo! Jeg leser på bloggen din her at du har vært i Paris. Kunne du tenke deg å dele dine Paris-tips med VisitParis.no gjennom et lite intervju? Send meg en e-mail! Beste hilsener Beate.
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits