Staycation: Myhregaarden HotelDa er vi så absolutt i gang igjen etter nyttår. Hadde en soft start sist uke med en arbeidsdag før helgen slo inn over oss igjen. Liker så absolutt slike avkortede uker. Da får jeg tid til å hente meg selv inn igjen. På jobb er vi godt igang med å pakke ned julen og vi har allerede fått inn vårfargede lys som lyser godt imot oss. Deilige farger i en mørk tid. 

Hjemme er også siste rest av julen nå tatt bort, nå venter jeg bare på lysere dager og varmere grader.

Vi hadde en deilig feiring på nyttårs aften. Stille og rolig. Pakket reiseveska og dro inn til Stavanger der jeg hadde booket oss inn på Myhregaarden Hotel, som ligger midt i sentrum. Middag var booket inn på NBS og det var en deilig 5 retters middag som sto på menyen.

Dette året har jeg lagt til side alle nyttårsforsetter - disse har jeg for lenge siden innsett at de glir ut i intet. Så istedenfor har jeg satt meg noen mål som jeg gjerne vil forsøke å realisere. Som for eksempel. Utforske mer av nærområdet mitt Rogaland og så håper jeg også at jeg kan få utforske litt mer av Norge. Det er et fantastisk Land som så absolutt er verdig flere besøk.

 Dette er fra våres nyttårsfeiring. Vi fikk et flott hjørnerom med egen arbeidsplass. Her kunne jeg lett ha tilbragt flere netter/dager. Det er så greit at det også ligger dead i sentrum av Stavanger, du går ut av inngangen og er rett i handlegatene. Perfekt. Dette er mitt andre besøk til Myhregaarden Hotel. Et lite hotell med særpregne rom. Peis og lysekrone som gir litt glam effekt for å ikke snakke om takhøyden. Det er ikke mange slike bygg i Stavanger lenger. Jeg simpelthen elsker disse "gamle" bygningene med sine høye tak, store romslige rom og vide vinduskarmen.

På vei til restauranten tok vi en tur i de tomme gatene. Aldri har jeg opplevd et så folketomt Stavanger. Det var virkelig vakkert. Og så fikk jeg oppleve de flotte lyslenkene som er satt opp. Det satte en flott atmosfære for kvelden.PS. Legg merke til den flotte vindudekoren til den lokale skomakeren. Er det flere enn meg som får flashback til barnetv og god gammeldags julestemning?Ønsker dere alle en riktig god mandag, nye arke og fargestifter og alt som hører med til det nye året. Dette er den første riktige hele uken dette året. Ha en super uke, og grip mulighetene ♥ 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits