hvit jul

Da er endelig julen over oss, og jammen ble det ikke hvit jul også - helt utrolig. Hvem hadde trodd det med plussgrader og regn som bøtta ned igår formiddag? 

Roen senket seg ved kl. 1700 igår og det ble en utrolig koselig julefeiring med familien. Mye god mat og og en hel haug med pakker. Mye flott også der. Jeg er så takknemlig for å få lov til å ha en fredfull og flott jul samlet med familien min.

Det er late dager med mye god mat og drikke, familietid og slakking på sofa med gode filmer som de neste dagene står på planen. Håper dere har en like god jul dere også.


Ønsker alle mine flotte lesere en riktig god jul ♥

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits