Bake kake søte Endelig fikk jeg fingern ut, om enn litt sent, til baking av julekaker. Tidligere i desember laget jeg peppermynte dråper.. mmm.

Disse husker jeg godt fra barndommen trukket med sjokolade og drysset med kokos. Årets peppermynte dråper varte dessverre ikke så lenge og det ble med den ene deigen i år dessverre.

Heldigvis har jeg en super snill søster som stakk innom med kakemann deig tidligere. Hadde det ikke vært for henne hadde jeg nok heller ikke fått bakt noe iår tenker jeg. Bakeånden har ikke riktig vært med meg så langt iår. Kakemenner har jeg ikke laget siden jeg var barn så dette var morro, og gode ble dem.Mor´s gamle oppskrift er uten tvil den aller, aller beste.

Tenk dere, idag er det lille julaften! Siste arbeidsdag for meg før jeg tar noen velfortjente fridager. Nå skal det nytes mye god mat og godt selskap. Det gleder jeg meg til. Ønsker dere alle en riktig, riktig god jul.

♥ ♥ ♥

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits