Hvordan finne julestemning?

Tilbake til Egersund der jeg tidligere før helgen jaktet etter julestemningen. Og fant den for en liten stund....

Nå når jeg er tilbake i full jobb igjen og julerushet atter en gang faller på, er det gøy å ha bilder med gode minner å se tilbake på. Sette på litt julemusikk og senke skuldrene. Se tilbake på et koselig og stress fritt julemarked i Egersund.

Som her midt på Egersund Torg ruver det flotte juletreet pyntet med sløyfer, bånd og kuler. Rett i nærheten finner du Berentsen sin julestall der disker de syngende munkene opp med gløgg. Både med og uten troll ;)

Julebyen er bygget opp etter tysk modell og studier fra Frankfurt, med flere små treboder/hus som settes opp for to helger i tidlig desember. Her selges alt fra julepynt til smågodt. Kort sagt litt for alle, små og store. Julemarkedet har vært oppe nå helt siden 2004 og det trekker flere tusen på de dagene de har oppe. Lettest er det å ta toget til Egersund by for å så bruke føttene for det kan bli trangt om plassen og parkeringen her når helgen og mørket nærmer seg.

Stemningen kan ikke beskrives men må oppleves så dersom du befinner deg i området neste jul (julebyen har nå stengt for iår) så anbefaler jeg absolutt å ta turen hit.

 

 

 

#julebyen #jul #stemning #blogg #livsstilblogg #livsstil #reise #reiseblogg #staycation #egersund #regionstavanger #regionrogaland #norge

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits