Gaveguide

Det er den tiden på året da det skal shoppes til den store gullmedaljen. Gaver til små og store, familie og venner... Det er snart to uker igjen til julaften og skal du sende gaver så bør du gjøre det denne uken for å sikre at de kommer fram i tide.


Mye flott her som også jeg ønsker meg - hint hint til både bursdag og julaften!! Kilde: Polyvore

Selv har jeg ikke startet enda, selv om jeg alltid sier at jeg hvert år skal starte tidlig! hehe. Det skjer bare ikke. Jeg bruker å ta innkjøpet i siste liten gjerne samme uke som aften selv. M.E.N jeg lager alltid en liste klar på forhånd slik at jeg ikke løper hodeløs rundt og tar første og beste (og da gjerne dyreste) gave i en stressa situasjon. Så mitt tips til deg som ikke riktig er i mål med julegavene ennå. Sett deg ned og planlegg en shoppingliste på forhånd. Slik blir du ferdig på en dag/kveld - voila. Og for å gjøre det enda lettere. Gå til innkjøp av gaveposer så slipper du å pakke inn i timevis. De siste årene har jeg nesten utelukkende anvent gaveposer. Da har jeg shopping og innpakking unnagjort på en kveld. 

Øverst på min ønskeliste i år ligger: Billetter til Sting konsert i Stavanger, Ny kameralinse, headset, nye støvletter, reiseopplevelser og gode bøker.

Her er noen tips til globetrotteren:

Og er du allerede ferdig med dine juleinnkjøp? gratulere, skulle ønske jeg kunne være som deg. Kanskje neste år?? hehe

 

Nelly har en kjempe flott gaveliste for hele familien her. se bare på disse eksemplene. Masse gode tips her.


 

 

 

#shopping #jul #julegave #tips #hjelp #mote #moteblogg #blogg #hverdag #livsstil #livsstilblogg

Kommentarer

Tine

10.12.2014 kl. 13:41
Jeg legger ikke ofte igjen kommentar - men vet du, du har en fin blogg - Stå på - så når du langt <3 legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din.

Jeg har adventskalender på bloggen der du kan vinne fine premier :)

Camilla Rennesund

10.12.2014 kl. 14:11
Så fine ting!

Annette

10.12.2014 kl. 18:50
Tine: Tusen takk for fine ord :)

Annette

10.12.2014 kl. 18:51
Camilla Rennesund: :) mye flott til å ha under treet her ja. Håper Nissen kommer med et par til meg også :)

veronica

14.12.2014 kl. 15:53
Oj, her var det mye fine ønsker! <3

Annette

14.12.2014 kl. 16:54
veronica: Takk :) er ikke lenge igjen til jul nå nei.... :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits