advent luke nr. 2

Så var vi allerede i 2. søndag i advent. Igjen en uke som bare flyr avsted uten at jeg føler jeg får gjort så forferdelig mye konstruktiv. Jeg "bor" fremdeles på jobb men nå ser jeg en lysning. hehe.

Det er ikke lenge til jul heldigvis, hvis du tenker varehandelen er vi nå på oppkjøringen og så er det noen tøffe uker i Januar før alt flater ut og vi kan igjen gå tilbake til normalen. Fikk nesten julestemning på jobb her på fredag da jeg vartet opp med julemusikk til en av mine ansatte... hehe. Morro å se når de ansatte går rundt å småsynger på jobb - det er trivsel.

Har fått booket meg ny tur til Oslo i starten på  Januar der jeg skal på reiselivs messe. Gleder meg masse til det så da har jeg også det å se fram til.Vi hadde en utrolig deilig lørdag her på sør-vest landet. Kong Vinter var på en liten tur med is og kjølig vær men samtidig strålende sol. Hadde Niese og hund på overnatting og fikk oss en god tur i godværet. Selv her i Kleppeloen har de pyntet til jul...fint ikke sant?... hadde planer om en tur ut til havet men det lot seg dessverre ikke gjøre med sur og kald niese, og dessuten måtte jeg igjen en tur innom arbeid. Hadde håpet å få til den turen idag. Men så har været snudd totalt så her er det blæst og høljregn.. neste helg kanskje?

Nå roper middagen her. Håper dere har en deilig 2. søndag i advent ♥ ♥ ♥ Juleklem ifra Klepp

 

 

#hverdag #hverdagsblogg #livsstil #livsstilblogg #blogg #reise #reiseblogg #staycation #vinter #ute #uteliv #trening #trivsel #jul #stemning

 

 

Kommentarer

annebe

07.12.2014 kl. 16:17
Koselige tur bilder ..men det var ikke mye vinter og julestemning..så da var det nok greit med den julemusikken...Ha en fin 2. advendt du også :)

Keths!

07.12.2014 kl. 16:26
Titter innom for å ønske deg en fin 2. søndag i advent! Håper helga har vært bra :))

Annette

07.12.2014 kl. 17:02
annebe: Kong vinter var på besøk men uten sne. Kulden var der og tidligere var det mye frost og is. hehe. På mine kanter er det vinter :) Er ikke så veldig glad i snø for her på jæren holder den seg ikke noe særlig lenge blir ofte kun slaps og vått. ha en flott 2. advent :) takk

Annette

07.12.2014 kl. 17:11
Keths!: Hei Keth, helgen har vært god, litt avslapping på gang idag :) håper også du har en god helg og fin advents søndag :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits