Advent - på jakt etter julestemning

Med julemusikk i bakgrunnen og skjellsord fra Mr. Sambo, der han strever med å få opp virr varret etter fjorårets nedpakking av jule belysning. Det kan vel nesten ikke bli mer julestemning enn det?

1 søndag i Advent og sommerblomstene står fortsatt i blomst i gården. Litt bisarrt. Så da tok vi inn til Stavanger på leit etter litt julestemning. Gamle Stavanger byr på julemarked med åpne gallerier og gløgg i gatene. Kjempe koselig, men jeg kan ikke la vær å tenke på at akkurat dette hadde vært enda et hakk koseligere med litt nysnø i bakken. Kaldt nok var det alikevell så det var deilig å rusle ned til fargegata og få i seg en god varm kopp med kakao og latte.

Er folk klare med pynt og stasj da? for jeg er langt bak, såpass langt bak at iår blir det heller ingen adventstake og pyntingen strekker seg så langt til julekuler på vrihassel og et par lysestaker. Resten får vente til litt nærmere jul.Kommer ikke helt over at det allerede er Desember imorgen - 24 korte dager til julaften. Tiden går fort og advents kalenderen iår blir et lys å tenne hver dag - årets nedtelling. Muligens skomaker Andersen på dvd for å søke enda mer julestemning - tradisjoner er tross alt hva julestemning handler om.

 

 

#interiør #interiørblogg #blogg #tradisjoner #jul #advent #steming #1.advent #helg #stavanger

 

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits