Black Friday

Wow, utrolig at det er fredag allerede. Denne uka har gått så utrolig fort, for å ikke snakke om november. Tenk at det allerede er første søndag i advent nå til helgen og på mandag kan vi skrive Desember!! Før vi vet det er det allerede nytt år. Men først, helg.

Og helgen starter da med denne sort fredagen, Black Friday som tydeligvis kommer bare mer og mer til Norge. Innboksen min popper over av Black friday specials og Cyber monday deals. Men jeg kjenner jeg blir litt oppgitt - for jeg har a.b.s.o.l.u.t.t ingen forhold til denne såkalte shopping dagen. Det er noe som hører hjemme over there... og kunne egentlig bare holdt seg der etter min mening. For meg som jobber i handelsbransjen syns jeg denne dagen bare lager mer stress i en allerede stressfull hverdag.

Men nå er det er sagt. Så kan Black Friday tilbud være kjekke nå før julehandelen setter inn, en perfekt mulighet for å julegavene litt billigere, spare en slant.

Happy shopping..

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits