Forandring fryderDa har det ankommet årets egen julegave til spisestuen. Nye spisestoler og to til kontoret oppe. Har lenge siglet etter noen bedre stoler, for helt ærlig de stolene vi tidligere hadde var en smule godt brukt. Har mistet oversikten over antall ganger de var omtrukket, men de har gjort en god jobb inntil helgen, da de kjapt ble byttet ut med disse flotte grå stolene.

At et kjøpt kan gi så mye inspirasjon. Fikk plutselig lyst til å slipe ned mine mørke møbler og male fram en lett grå farge i dem lignende stolbena på de nyinnkjøpte stolene. En smule overambesiøst men slett ikke umulig. Det blir bare ikke gjort i år ;)

Ser ikke ut til at jeg blir noe lei denne grå bølgen jeg er inne i. Er kjempe fornøyd med veggfargen som vi har hatt nå i flere år, så fornøyd at jeg vurdrer å få samme til vårt soverom. Sammen med gylne detaljer som kobber og sort tror jeg at det kunne blitt et lunt og stilig rom. hmmmm, den som bare hadde noen flere timer i døgnet.

Prosjekter er kjekke å ha og planlegge, noe å se fram til

 

 

 

#interiør #interiørblogg #blogg #forandring #grått #hverdag

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits