Farfars hage

Mørket har senket seg og mellom trærne skimtes bevegende lysglimt. Det er mørkt, bekmørkt. Vinden rusker mellom bladene, de få som er igjen etter høsten. Plutselig dukker det første bildet opp opplyst av en lampe. Stemningen er magisk, mørk og spennende. Litt skummel men alikvell veldig spennende. 

Dette er den tøffeste foto opplevelsen jeg har opplevd på lang tid.

Hvis jeg skal anbefale en ting du bør gjør den kommende helgen så er det å ta en tur ut i Farfars hage. En fotoutstilling midt i Njåskogen på Bryne. Jeg besøkte den på åpningsdagen fredag til fullstapped parkeringsplass. Et vanvittig oppmøte av både store og små. En opplevelse som bare må oppleves selv.

Kjekt å se at både foreldre og barn hadde tatt turen ut til Ingeborg Skrudland´s nyeste fotoutstilling. Det er jo en del år siden sist så forventningene var der etter. Den dama er kreativ. Beklager dårlige bilder. Ikke like lett å ta gode mobilbilder i mørket gitt.

Neste søndag kan du igjen oppleve den spennende fotoutstillingen, for mer info se her. Vell verdt et besøk

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits