Livstegn - o jul med din "glede"!!

God morgen dere,

Uken er allerede i full gang faktisk så nærmer det seg igjen helg og i hodet mitt er det fullt av jobb og vareplassering. Grunnen til mitt fravær er den enkle grunn at det koker på jobb om dagen. Det er ikke så mye overskudd igjen når jeg kommer hjem etter 10-16 timers arbeidsdager.

Det er bygging av jul som står på planen og har gjort de siste par ukene og vil fortsette i et par uker til før vi er noenlunne ajour. Mye flott som kommer inn...

Vil nok være litt fraværende en liten stund til, det blir flere sene kvelder og lange arbeidshelger før julen er i boks dessverre. Men som alltid, det blir jul i år også...

Skulle ønske jeg kunne si at dette er siste innspurt og at det blir lettere ut over i desember men av erfaring så vet jeg at det ikke blir slik. Faktisk så føles det ut som om det blir tøffere og tøffere for hvert år. Idag gjør jeg meg klar for en natteøkt men så tar jeg langhelg og prøver å lade batteriene etter det. Og det trenges.

Anklene er forlengs forsvunnet i hovne føtter og kroppen er i forfall. Energien jeg har brukes på arbeid så når jeg endelig kommer stoltrene hjem så er det kollaps på sofa eller rett så slett i senga for å lade opp til ny dag.

Det er så absolutt ikke slik jeg ser for meg fremtiden. For dette tempoet er ikke sunt... De siste to/tre ukene har jeg knapt vært hjemme og det føles som om jeg er hjemme kun for å sove, spise og lade batterier.

Snart 40 år og føler at kroppen er på vei til forfall... Tror kanskje det er på tide med endringer og ta grep. 

Ha en flott dag og ikke minst god helg når den kommer ♥

 

 

 

 

#hverdag #klage #sliten #kropp #snart40 #jul #motivasjon #liknull #blogg #interiør #interiør123 #inspirasjon

Kommentarer

Danian. Gutteblogger

13.11.2014 kl. 13:27
Utrolig fin blogg du har. håper du forsetter med bloggingen. Ha en forsatt fin torsdag og uke. :

Annette

13.11.2014 kl. 13:40
Danian. Gutteblogger: Tuusen takk Kim Danial utrolig hyggelig å høre. Jeg fortsetter for fullt jeg bare litt redusert nå ved opp mot jul - så plutselig er jeg tilbake for fulle :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits