#I´m an athenian

God tirsdag dere. Som dagene flyr, snart en uke siden jeg satt nesen mot sydligere strøk for reisekonferanse i Athen.Nå er jeg tilbake igjen, litt smartere, litt mer inspirert og litt mer forvirret. En grei oppsummering.

Athen er forøvrig en flott by. Mitt første besøk med byen, hvis du ser bort ifra en kjapp busstur for flere år tilbake. 

Vi (jeg og Espen) landet onsdags formiddag til sommer. 25 grader og deilig sol. Benyttet sjansen til å ta lunch på hotellets tak restaurant med flott utsikt til Acropolis for så å vandre rundt i gatene i nærheten av Acropolis. Dessverre fikk vi ikke kommet helt opp da vi var litt sene til toppen men ble alikevell belønnet med en fantastisk tur igjennom Plaka og en nydelig solnedgang over byen. Espen fikk senere muligheten til selv å dra på tur opp til selve Acropolis mens jeg var på konferanse.

Syden i Oktober er slettes ikke verst.

Er det en ting du skal gjøre på kjapp tur igjennom byen så er det å ta deg tid til Plaka området, Acropolis og Monastiraki området. (okey alle gode grunner er tre)Nå håper jeg en tur til Santorini kan krysses ut av neste ønskemål om ikke så alt for lenge. Har sett altfor mange flere flotte bilder der ifra så nå er reiselysten pirret.

 

 

 

#reise #reiseblogg #blogg #reiselyst #ferie #oktober #hellas #greece #thisisathen #TBEX #Athen

Kommentarer

Renates Reiser

09.11.2014 kl. 21:42
Athen er jo en sånn flott by :) Spesielt Anafiotika i Plaka (som jeg ser på bildene dine at du har vært). Det er litt gresk øy-følelse over stedet. Kan tenke meg at konferansen var spennende og lærerik!

Annette

10.11.2014 kl. 17:45
Renates Reiser: Det var en kjempe interessant konferanse. Mye å lære og suge til seg selv om jeg ikke fikk med meg noen av turene og minglet like mye som jeg antagelig burde. Men men denne gangen var jeg med utelukkende for å lære ;) Og Plaka var nydelig - reiser lett tilbake dit :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits