Fredagsfjong

Hei i fra Hellas og Athen,

På reise ser jeg alltid etter det perfekte reise antrekket. Det er viktig å føle seg komfortabel uten å reise i joggedressen (den er kun for hjemmebruk og ikke ute blandt "publikum")

Behagelige klær som sitter godt, ikke presser på "feil" plasser og et deiig mykt skjerf til å holde varmen inni i flyets aircondition. Her er et knippe eksempler på perfekte reiseklær for min smak:

Alle antrekkene og enda flere finner du på denne pinterest tavlen.

Riktig god helg ♥

 

 

 

#reise #reiseblogg #mote #moteblogg #blogg #fredag #fjong #inspirasjon #tips #klær #outfit #ootd

Kommentarer

Renates Reiser

25.10.2014 kl. 01:09
Se der ja, så mye fint! Jeg prøver også alltid å finne det rette reiseantrekket. På høsten, våren og vinteren bruker jeg noe lignende som du har vist her, men på sommeren synes jeg det er verre. Føler alltid jeg enten har for lite eller for mye på meg da... Ikke så lett.

Håper du har det bra i Athen!

Annette

27.10.2014 kl. 08:29
Renates Reiser: Athen var kjempe lærerikt - mye nye tips og flott by :) synes også sommeren kan være utfordrende. Da også spesielt fordi land du reiser til kansje har helt andre normer enn vi er vant med tll tross for varmt klima :) Ha en flott uke :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits