Pause fra hverdagen..

Midt imellom pakking, arbeid og samle hodet har jeg tatt meg en liten timeout for å klarne hjernen. Få litt frisk luft og dra inn den klare høstlufta.

Det er viktig å lade batteriene i en travel hverdag og på dager der det går i ett og mer til så er det enda viktigere. Har nå faktisk klart å pakke på under en halv time og skal nøste opp i siste jobbdetaljer slik at jeg kan overlate Nille skuta til min kollega med god samvittighet mens jeg sitter nede i Athen og koser meg i litt varmere vær enn her hjemme.

Planlegging av turen og forberedelser til reisemessa får jeg ta på flyet ned. Har alikevell et par dager i Athen før det braker løs med Europas største reiseblogg messe. Dette blir utrolig spennende, gleder meg til å se hva jeg kan få ut av den og eventuellt lære. Gleder meg dessuten til å oppleve Athen på riktig. Har tidligere kun reist igjennom med buss eller tilbrakt timer på flyplassen. Er ikke akkurat å oppleve det ekte antikke Hellas.

Vi prates plutselig ifra Athen. Håper å få tid til å lage et reisebrev eller to. Husk å følge meg på Instagram som @nettmunk.

 

 

 

#reise #reiseblogg #hverdag #blogg #natur #høst #timeout #Athen #Hellas #messe #utfordring

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits