Farger i en grå hverdag

En gate jeg stadig må innom når jeg besøker byen (stavanger) er den fargerike gaten med egen hashtag!! Den er et sprekt innslag i en ellers så grå by og skiller seg veldig ut iforhold til resten av byen. Den drar også flere turister og når solen skinner er alle utekafeéne fullstappet med folk som koser seg.Jeg tok turen en grå, regntung høstmorgen. Fant ikke så mange folk, men noen få hadde tatt turen og trosset været.

For å komme unna en regnbyge ble vi dratt mot sjokoladepiken - med gode varme fristelser og løfter om deilig sjokolade. Hvem kan vel motsette seg det?Vanligvis befinner jeg meg på den andre siden av gaten, men idag kjentes det bra ut med en liten forandring. Kaken var god, det samme var kakaoen (forøvrig hjemmelaget). Miljøet i den lille kafeén var kjempe koselig og damen bak disken var veldig hyggelig. Her kommer jeg så absolutt tilbake.

Har du en spesiell favoritt plass i din egen by? og har du vært på besøk her i byen og funnet din favoritt?

 

 

 

 

#reise #reiseblogg #fargerikegaten #stavanger #staycation #inspirasjon #farger #høst #regn #kos #nyte

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits