roo´bar

#sponsetJeg har hatt gleden av å få teste ut disse roo´barene nå i en liten måned og er mektig imponert. Noen av disse har også fått lov å bli med på reise til Egypt - så fornøyd var jeg.

På reise puttet jeg alltid en næringsbar eller to med i vesken. En vet aldri om det blir opphold på flyplassen og flymat er jo en innlegg i seg selv. Derfor har jeg med tiden blitt flinkere til å ta med noe snack i vesken. Etter noen år på reise med Espen (som blir veldig humørsyk uten mat) er det alltid veldig greit å ha noe liggende itilfelle sure mannfolk.

Disse næringsbarene er fri for tilsatt sukker og 100% naturlige. Hovedingrediensen er daddler og i noen av barene kommer denne smaken kanske tydlig fram. I andre er den ikke fullt så tilstedeværende. Barene er helt glutenfri, vegan og uten soya så den er flott for folk med diverse allergier. De inneholder nøtter så dette skal du være litt obs på dersom du er allergisk.

Har fått testet et par av disse på jobb også og de holder deg mett en god stund før sulten melder seg. Mye næring i små kompakte barer. mmmm - disse kjøper jeg mer enn gjerne igjen til reise og jobb vesken.

Til nå er mine favoritter cacao (jeg er en sjokoholiker og en ny type med tranebær - sist nevnte har ikke kommet ut riktig enda, men er like rundt hjørnet). Jeg synes personlig at det er litt bedre med frukt smaker men også lakrisrot baren var en spennende smak. Men en hint av chili slår den til på slutten av biten. Kjempe morro.

Barene er tilgjengelige på nett via Naturalis og blivakker.

 

 

 

 

#helsekost #helse #næringsbar #supermat #rawfood #mat #sunn #mattips #utpåtur #turmat #organisk

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits