klar for ny eventyr

Egentlig så burde jeg vel heller sette igang og pakke kofferten til imorgen tidlig. Jeg er langt ifra ferdig pakken og siste sett med klesvask er fremdeles i tørketrommelen. Det er bare så typisk meg.

Er ikke så veldig flink til å planlegg pakking - noe som ofte resulterer i litt for mye klær og sko på reisen. Det er jo så greit med litt utvalg eller?

Er rimelig grønn av misunnelse når du ser andre som klarer å pakke for uker av gangen i en liten trillebag eller ryggsekk - hvordan får de det til? Her innser jeg at jeg har mye igjen å lære - toalettvesken min alene dekker jo halve trillebagen?.. 

 
Kilde: Pinterest

 

Om mindre enn et døgn er jeg på tur igjen - på vei til nye oppdagelser. Og jeg nyter kvelden med et glass rødvin ilag med pakking, satser på at jeg er iseng ikke så alt for sent. Det blir en lang reise dag imorgen. Vi er ikke framme i Cairo før kl. 2200. Men da sjekker vi i inn i flotte og ærverdige omgivelser på marriott hotell i Cairo. Der skal vi tilbringe 2 netter før vi setter nesen mot Luxor og senere opp mot Hurugada.

Skal prøve å komme innom med reisebrev så ofte som mulig. Men erfaringsmessig vet jeg at det ofte er litt klabb og babb med nett i det store utland. Så derfor lover jeg ingenting. MEN - på instagram kan jeg følges iallefall - http://instagram.com/nettmunk  - bli med på tur du og ;)

♥ fortsatt god helg ♥

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits