Ny uke og nedtelling..

Nedtellingen kan endelig begynne for fullt, guideboken er innkjøpt (for flere uker siden) og billettene er endelig kommet. Jeg klarer ikke helt innstille meg for ny tur før billetten fysisk er her. Da blir liksom alt mer reelt. JEG SKAL TIL EGYPT!! og gleder meg så enormt for at jeg endelig skal få komme til landet med Pharaoene. Dette har vært en drøm i mange mange år.

Men på grunn av ulike omstendigheter har det ikke latt seg gjøre riktig før nå. Først mulighet: Guideskole 1998 (OMG - det var jammen lenge siden!!) den årlige avslutningstur som til vanlig bruker å gå til Egypt! Men ikke dette året for da er det nemlig terroraksjoner på gang mot en del turistbusser - turer blir da flyttet til Israel ?! - som for øyeblikket hadde noen rolige perioder.

Gud så skuffet jeg var?. her hadde jeg sett fram til pyramidene, mystikken, i flere måneder og så blir det tatt ifra meg iløpet av noen få uker. Og til fordel for *&%$ Jerusalem!! hehe, i etterpå klokskap er jeg glad for at jeg har fått sett Jerusalem selv om jeg ikke syntes noe særlig om det der og da

Andre gang - spol fram til året 2010, desember en måned før egypt revolusjonen - Espen og Jeg pakker kofferten og setter mot det vi trodde var et fantastisk flott 5 stjernes hotell og luksus i Sharm El Sheik.. Note to self - stjerner er ikke stjerner iallefall ikke i Egypt! Hotellet var mer et 3-4 stjerners hotell og siden Espen har feriemage ender det med magetrøbbel natten før busstur til Kairo og besøk til pyramidene.. usj. Det sier seg kanskje selv men det ble ingen busstur

Alle gode ganger er tre!! denne gangen skal jeg se pyramidene - ingen revolusjon eller dårlig mage skal få sette stopper for meg denne ganger. er det ikke en ordtak som sier third time lucky?? 

Så fra søndag kan du følge meg på ferden til mystikkens land i en uke - håper du vil titte innom  og se om forventningene slår til eller om om det blir tidens nedtur!

 

 

 

#reise #reiseblogg #travellingmunk #blogg #egypt #personlig #hverdag #glede #forventninger

Kommentarer

GlobetrotterElisa

08.09.2014 kl. 23:24
Blir hyggelig å reise på tur med deg igjen! Nedtelling her også! Egypt blir stas!

Annette

09.09.2014 kl. 16:57
GlobetrotterElisa: Ja dette blir kjempe gøy - og at så mange skal bli med alikevell - det hadde jeg ikke trodd :) treffes i Køben til kaffe. Gleder meg gugg i hjel, håper bare ikke at jeg skrur forventningene alt for høyt :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits