Rise and shine

 

God mandagsmorgen. At jeg skulle sitte her såpass tidlig og i tillegg være lys våken var ikke det jeg trodde da jeg endelig sovnet rundt kl. 0200 inatt!!! søvnen ville bare ikke komme så det tok sin tid før jeg endelig sovnet.

Ny uke, ny mulighet og snart ny måned! - oi oi, tenk at vi snart kan skrive høst. Selv om jeg slett ikke er helt klar for det enda. Håper at værmeldingen kan slå til og gi oss en Indian summer. Noen bilder fra sist ukes frokost plass og dagens - ostehuset i Jåttåvågen.

 Ostehuset i Jåttåvågen, hinna åpner allerede klokken 0800 og serverer egen frokost meny. Idag har jeg planer om å teste Quinoa grøten (?) men for en uke siden hadde jeg yougurt med tørket frukt. Nam - kanon godt. Kan virkelig anbefales.

Planer for uken? ja det hadde jeg også men en del henger dessverre fremdeles i luften grunnet litt uventete ting. Men jeg er evig opitimist og satser fremdeles på at jeg kan komme meg til Bergen til helgen? (les torsdag) må bare nøste opp i litt løse tråder først.

Skal snart hive meg i bilen for litt køkjøring, jeg er jammen glad at jeg til vanlig slipper denne vannvittige morgenkøen! Må beregne god tid slik at jeg får kommet inn for litt frokost og sosialt på morgenkvisten før det blir en ny 10-12 timers dag!

 

 

 

#blogg #livsstil #livsstilblogg #hverdag #ostehuset #frokost #sunn

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits