jentenes kveld

aaaargh. Jeg har brukt store deler av søndagskvelden til å rive av meg store deler av håret i frustrasjon?. Det er nå jeg angrer på at jeg ikke fullførte viderer utdanning i data og programmering. Fy søren det er ikke lett med programmering og å bli klok på host servicer og lignende. Frustrasjon med store ord..

Lørdagen derimot var kun glede. Jeg inviterte bort mine arbeids kollegaer for litt sosialt påfyll. Det er ikke så ofte vi gjør slikt iallefall ikke som jeg inviterer til.

Planen var opprinnelig å ha det ute i paviljongen - en slags sommerfest - men vær gudene var ikke helt med oss på akkurat den biten, så det ble flyttet inn istedenfor. Kjempe koselig kveld med mye lått og løye som vi sier det her nede.Litt godt for alle og enhver. Synes alltid det er gøy å kunne få stashe litt når det kommer folk til besøk. Selv om jeg bruker litt timer på å dille er det bare å kjøre opp musikken på full styrke og ta fram rocke foten så går det som en lek. Og kveldens drink var Italia inspirert - en spritzer.

Oppskrift: fyll glasset med is og dekorer med skiver av appelsin, 3 deler Prosecco, 2 deler Aperol og en dash med soda vann - VOILA, deilig forfriskende drink til helgen.

Nå setter mandagen snart igang igjen.

Denne uken skal jeg blandt annet på en ombygging av butikk. Det er alltid gøy. Å se butikken ta form og tilslutt den endelige resultatet. Ikke minst at vi kan være litt sosiale mens vi gjør unna arbeidet. Enda bedre.

Ønsker alle en flott mandag - jeg skal senere jobbe videre med oppgradering av nettside, helt sikkert til mer frustrasjon men jeg nekter å gi meg på tap..

 

 

 

 

#data #blogg #hverdag #helg #livsstil #livsstilblogg #drink #oppskrift #interiør #interiørblogg

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits