Fredagsfjong

Nå ruller skolestarts reklamene på tv og minner oss om at det er på tide å gjøre seg klar til ny hverdag. Streik eller ikke. Hverdagen innhenter oss alle til slutt.

Nå som helgen nærmer seg med stormskritt kjenner også jeg at hverdagen er innhentet. Det er ikke lenger late dager på jobb - det går i høygir. Og i takt med at høsten er på annmarsj kjenner jeg på behovet for å fornye på garderoben.

Jeg kan jo starte med et par nye flotte pumps fra Shoedazzle.... Me want some!!!

God helg

#blogg #mote #moteblogg #sko #inspirasjon #livsstil #livsstilsblogg #skolestart

Kommentarer

Wannie

15.08.2014 kl. 09:11
Love the shoes!

Annette

15.08.2014 kl. 14:48
thefashionablemom: I know. Really want them too :)

Ann-Mari

15.08.2014 kl. 17:25
Fader for noen kule sko! Selv klarer jeg ikke å bevege meg elegant i så høye sko, men det er superlekkert å se på :)

Annette

15.08.2014 kl. 22:03
Ann-Mari: hehe. Har dem på ønskelisten. Men jeg må innrømme at etter år på hardt betong gulv klarer jeg ikke å gå så lenge i slike sko lenger - dessverre.
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits