Morratryne

mmmm, det er godt å slippe klokken for andre gang denne uken ♥ Det koker i butikken om dagen og det er faktisk aller første skoledag for flere blandt annet for min niese som nå kan kalle seg 4 klassing. Med lange dager og nattåpent så har det vært godt å kunne ha noen sen vakter denne uken selv om jeg foretrekker dagsvakter.

Jobber for tiden med å forberede og fornye min reiseblogg www.travellingmunk.com og det tar evigheter. Hvem skulle tro at det faktisk er så mye arbeid bak kulissene for å få opp en bra blogg. I tillegg så liker jeg å forstå og gjøre ting selv (flink pike, klarer selv) så her er det bare å brette opp armene. Dette er grunnen til at jeg ikke stikker innom hver dag her. Webmastering tar mye tid.. Lyst på en liten sniktitt?

 

Hva synes dere. Kom gjerne med konstruktiv kritikk. Jeg vil jo gjerne at siden blir så bra som mulig. Etter hver håper jeg å ta samme facelift på denne siden også og en gang i fremtiden forene disse til en.

Tenk at jeg har allerede blogget i ett år! wow tiden flyr, og jeg som syntes at det var så skummelt.. hehe, rart å tenke tilbake til.

Håper der alle får en flott torsdag ♥

 

 

 

#blogg #hverdag #livsstil #livsstilsblogg #data #nettside #travellingmunk #facelift #fornyelse

Kommentarer

marianna sivertsen

14.08.2014 kl. 11:55
Hei. Følger deg på blogg og har sendt videre til mange. Det blir spennende med en egen reise blogg fra deg. Stå på.

Annette

14.08.2014 kl. 13:34
marianna sivertsen: så søt du er ;) takk :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits