11.08.2014

Lasta mann, hund og niese inn i bilen søndags ettermiddag for en forfriskende strandtur.

Lørdagskveld slo Lena inn over jæren og det ble litt vell forblåst. Dessverre ble de to lokale festivalene på Bore og Viste evakuert og stengt ned. 

Men allerede søndags morgen skinte solen igjen og vinden hadde gitt seg. Bølgene på stranden derimot var det fremdeles liv i.Deilig med litt vind i håret selv om det var god temperatur ute. Godt å kjenne at sommeren ikke riktig enda har tenkt å slippe taket.

 

 

 

#hverdag #blogg #livsstil #livsstilsblogg #nature #strand #foto

Kommentarer

Renate

13.08.2014 kl. 00:00
Av og til er det godt å bare kjenne på været! Kjenne at vinden rusker i håret og lar den friske luften gi farge i kinnene. Stranden så veldig flott ut!

Annette

13.08.2014 kl. 08:03
Renate: :) en av Norges fineste ;)

Laila MA

13.08.2014 kl. 09:00
Det ser herlig ut. Fine bilder også :-)

Annette

13.08.2014 kl. 18:14
Laila Moltzau Andresen: Tusen takk :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits