Jæren vs Toscana

Etter årets første høststorm skinner solen igjen idag.

Var ute å luftet hunden igår kveld og følte jeg hadde hoppet rett inn i oktober måned med tomme gater og kraftig vind. Det luktet til og med høst, det var godt å komme inn i varmen igjen.

Før stormen slo inn over jæren fikk vi mulighet til å ta en luftetur på stranden med både folk og hund. Stranden hadde vi nesten for oss selv. Det var tydelig at folk hadde tatt sine forholsregler.

Det Jærske landskapet er så flott nå om dagen med hurtig skiftende vær men også med bønder som høster inn sine avlinger. Det kan gi flotte og interessante bilder. Og nettopp dette landskapet jeg bor i har en tendens til å gi assosiasjoner til mitt Italia og da Toscana. Se på likhetene:

Venstre bilde er tatt på landsbygda en plass i Toscana og høyre bilde er tatt igår på jæren. Jeg ser flere likheter hver dag på reise inn til jobb, og hvert år vi reiser tilbake til Toscana påpeker Espen akkurat disse likhetene.

#reise #reiseblogg #staycation #livsstil #livsstilsblogg# #blogg #norge #Toscana #landskap

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits