Våt torsdag

God morgen dere. Sitter her og prøver å våkne opp litt. Det er en grå dag, regnet høljer ned og med jevne mellomrom blinker og braker det sammen. Elven bak huset er på vei over sine bredder da det har regnet godt i hele natt.Jeg får ikke jobbportalen opp og gå og klikker snart. Liker ikke når det elektriske ikke vil jobbe med meg. Skulle ha vært inne og besillt noe varer før arbeidsdagen starter på riktig. Men det ser ut til at det får vente.

Så da får jeg heller kose meg med frokosten, holde deg oppdatert på hjemmefronten og høre på regnet som tripper på takplatene. Ikke så aller værst det heller.

Ha en super flott torsdag ♥

 

 

#hverdagsliv #hverdag #livsstil #livsstilsblogg #blogg #rain #regn

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits