sporty sporty

Solbris i ansiktet, fuglekvitter, lukten av fremdeles sommer og skog. Nydelig og fredelig landskap som suser forbi..

Da sommeren sånn plutselig viste seg fram igjen på lørdag, etter et par dager med regn og tordenbyger (uff farlig å være i Rogaland da) fant jeg sykkelen fram og fikk med litt av familien (søss og niese) på en hyggelig ettermiddagstur. Hele to mil ble turen på tur/retur. Etter en mil på sykkel landet vi på Bryne der vi tok lunch og koste oss på jorbærpikene før hjemtur.Kunne ikke ha vært heldigere med været da Fredag var lyn og torden og styrtregn fra himmelen og så våkne til ny sommerdag som egentlig bare ble varmere og varmere. Den siste mila var tøffere enn den første?. Tung pust, støle og skjelvende lår for å ikke snakke om ei litt steil rumpe. Lakserosa tryne og glinsende svette panner, håndflater og pupper.

Litt mostridene iforhold til startfasten, men oh so good. Og etter en kald og svalende dusj så var vi klar for nye oppgaver.

En sykkeltur gjør godt for både kropp og sjel!

 

 

#sporty #trim #sykkel #blogg #trening #treningsblogg #livsstil #livsstilblogg #hverdag #lørdag #natur

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits