Instalately - Juli @nettmunk

God mandags morgen. Første uke i ny måned og for enda flere første uke tilbake til jobb igjen etter en deilig sommerferie. Tiden går så vannvittig fort. 

Har selv hatt frihelg denne helgen og det var kjempe deilig. Lenge siden sist kjendte jeg. Det er deilig å kunne sove til en selv våkner og ikke trenger stresse med å lage frokost å komme seg avsted.

Har laget en liten collage av Juli måned, de beste bildene fra min konto @nettmunk. Det er da en ser at det var en travel måned gitt. Fikk gjort og reist ganske så mye også den måneden. Det er når en setter sammen bildene en riktig får sett og fått et overblikk over dagene og ukene. Ellers synes jeg de har en tendens til å gli sammen og føles like.

Da ser jeg at klokken holder på å løpe ifra meg. På tide å kaste i seg siste brødskiva og tekopp og gjøre seg klar for en ny uke med skolestart på #nille og ikke minst en ny dag.

Håper alle får en flott uke ♥

 

 

 

#mandag #blogg #livsstil #livsstilblogg #instalately #instagram #hverdag

Kommentarer

annsofi

04.08.2014 kl. 08:00
Kjempe fin blogg. :-) ta deg gjerne turen innom min om du gidder :-) ha en fin dag videre

Annette

04.08.2014 kl. 08:22
annsofi: Takk :) så hyggelig
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits