Matlei

En kaffe og noen jordbær - det ble min frokost for idag. Matlei til tusen og finner ikke noe inspirasjon til frokost what so ever. 

Frokost er tross alt det viktigste måltidet iløpet av dagen og dette kommer ikke til å holde meg særlig mett utover dagen. Kjenner det blir nok en bolle tirsdag idag ja. Usj.

Hva er din favoritt frokost?

 

Kommentarer

Elida

29.07.2014 kl. 19:03
Min favoritt er kokosyoghurt med müsli, eller lyse knekkebrød med smør, gulost og kjøttpålegg. Eg merker at eg et mykje meir til frokost dei dagene eg eter med ungane på jobb, enn dei dagene eg et heime. Matglede har jo ein del med selskapet å gjere :-) Lykke til med frokostjaktinga!

Annette

29.07.2014 kl. 19:32
Elida: mhm. :) Matglede har alt med selskapet og gjøre :) jeg fortsetter å lete litt til :) Bruker ofte spise brødmat men prøver å holde meg unna dette for øyeblikket. Det blir nok en smoothie til imorgen :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits