Early morning..

Rise and shine. Det er atter skyfri himmel på jæren etter gårsdagens regnskyll. For noen veldig etterlengtet og burde ha vart mye lenger.

Det er mandag allerede, helgen har gått så utrolig fort. Noe som delvis skyldes jobbhelg og så etterfulgt av festlig sammenkomst på glamat i Stavanger lørdagskveld.Lørdag var avsluttningen av dette årets glamat. Har aldri vært inne så sent før og en kunne merke litt på stemningen at det var siste dag. Men god mat og mye folk også siste dag. Vi trakk oss etter matspising litt lenger inn i gatene og fikk oss sitteplass på Cardinal - stavangers største øl-bar.

Og tenk at denne uken slår også August til. Ubeskrivelig at det snart kan kalles høst på kalenderen. Jeg håper jo på en Indian sommer med sommertemp og vær langt ut i September - en sjikkelig energi påfylling før høstens mørke slår til igjen, for det merkes. At det igjen begynner å bli mørkere kvelder ute.

Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits