La boqueria, Barcelona markedHadde sett meg ut dette markedet via youtube før vi ankom Barcelona og hadde veldig lyst å ta en tur innom. Vet ikke hva det er,  men finner det å gå rundt på marked rundt om i verden kjempe fasinerende.

Og med utvalg og tilbud som du finner her i Barcelona er det ingen problem i det hele og være sunn. Så innbydende og fargerikt.Markedet er lokalisert sånn ca midt på La Rambla. Det er ikke så stort og du trør fort igjennom dersom du har lite tid.

Men dersom du har god tid. Bruk den til å vandre opp og ned i de folkefulle gatene og se på all den flotte maten. Råvarer i første klasse. Delt opp i avdelinger med kjøtt, egg, frukt og sjømat.

Kjenner faktisk at magen rumler bare ved tanken og sulten melder seg. 

 

 

 

#sommer #ferie #reise #reiseblogg #barcelona #spania #livsstil #livsstilblogg #marked #farger

Kommentarer

Tine

21.07.2014 kl. 08:43
legg meg til som venn så kan jeg lese bloggen din fast :D
Det så utrolig fint ut der :) Aldri vært i Barcaa

Annette

21.07.2014 kl. 19:26
FlestLesere: kan så absolutt anbefale og kun kort tid med fly - Perfekt :)

Annette

21.07.2014 kl. 19:27
Tine: Det er bare å adde meg så skal jeg akseptere ;) :D
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits