Pin it

oh glede dette er gøy. Jeg tok meg en tur innom Norli og kjøpte meg verdenskart og satte igang et prosjekt jeg har tenkt på lenge. Jeg føler meg rimelig bereist og spør du flere av mine venner og bekjente vil di si at jeg reiser hele tiden! - Ok, kanskje ikke hele tiden, men ja jeg reiser så ofte jeg har mulighet til det. 

Det er ikke riktig oversiktlig før du får satt det ned på papir og sett hvor du faktisk har reist før du kan si at  - jo, søren! jeg er ganske så bereist gitt. Og bra er det. En lærer mye nye ting og får perspektiv på ting en aldri hadde tenkt på før en kommer seg ut i verden. Jeg vil tro jeg er en rimelig omgjennelig person og nokså åpen og fordomsfri for det meste. Dette mener jeg skyldes at jeg er såpass bereist.

Kveldens prosjekt: få opp kart og sorter ut en farge nåler

 

Gikk tomt for rødt sånn ca. når alle land i Europa var pin´et, så da var det på gang igjen og sortere ut ny farge og til slutt en tredje en.

 

Ps. hadde glemt at jeg hadde besøkt såpass "mange" plasser i Afrika! Det gjenstår selvfølgelig en god del men shit au - jeg er fremdeles ung (til sinns) og mye kan skje i fremtiden. Det finnes alltid muligheter..

Ikveld pakkes kofferten klar for en ny uoppdaget destinasjon - Spanias fastland og Barcelona. Du kan følge meg på facebook sine sider som Travellingmunk eller/og som nettmunk på Instagram. Når jeg ikke er her oppdaterer jeg jevnlig der.

 

 

 

#reise #reisetips #tips #blogg #reiseblogg #hobby #pinterest #personlig #livsstil #livsstilsblogg #interiør

Kommentarer

We Travel Together

16.07.2014 kl. 20:33
Stilig! Vi har også et kart hengende på veggen som vi fester på flagg fortløpende etter hver tur :) Skikkelig reiseentusiaster hvertfall :P hehe.

Annette

16.07.2014 kl. 21:14
We Travel Together: hihi, ja ikke sant :) nokså tynt enda noen plasser men jeg håper å få fylle opp etterhvert :)
Spennende. Du har fått besøkt en del land, og det gjør livet mer rikt. Det er et mål for meg også :)

Annette

20.07.2014 kl. 20:59
FlestLesere: ja jeg har vært "heldig" og prioritert reise. Det er noe jeg absolutt kan anbefale ;)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits