summer style

Idag har vi overskyet og den planlagte turen til Sjernarøy er foreløpig satt på hold. Tror vi blir hjemme og nyter dagen her istedenfor.
Kilde: polyvore
Sitter og finner litt Barcelona Inspirasjon og falt for dette sette fra Polyvore - fantastisk silkekjole. Jeg kunne trengt meg en ny sommerkjole men ser ikke ut til å finne akkurat den som roper: Pick me! Her var det også masse flotte ballerina sko - kanskje jeg skulle bytte ut mine Paez med noen som er litt mere pyntet?
Håper dere alle nyter helgen og har en fantastisk flott søndag ♥
Kommentarer
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits