Endeløs Sommer

For et vær vi har disse dagene. Det er bare helt utrolig deilig. Til tider så er det syden temperaturer og den følesen når du kommer ut enten det er fra bilen eller når jeg går hjem fra jobb. Det er nesten som å gå av flyet når du ankommer de sydligere strøk - en vegg av varme. Deilig, deilig og atter deilig. Det finnes knapt nok noe bedre land å være i når Norge viser seg fram fra denne siden. Og bedre Norges reklame kan vi ikke få.

Frokosten er nytt ute på terassen under skyggen idag. Kveldsvakt betyr at jeg får litt meg tid og kan slappe litt av og roe helt ned.

 
Jæren - en solskinns dag med nyslått gress på markene - #typisknorsksommer

Solstikk (er jeg overbevist om) fikk meg til å dra fram sykkelen og kjøre en 40 minutters lang tur i varmen. Tenk om jeg hadde vært like sprek hver dag! så dersom du så en lyserosa buksedress svette seg oppover bakkene lettere kokt i hodet - så var det nok bare meg som kjempet seg framover.

Fortsatt god sommer ♥

 

 

 

#blogg #livsstil #livsstilblogg #helse #trening #treningsblogg #hverdag #sykle #jæren #sommer

Kommentarer
Temperaturen er helt syk om dagen ja :) Men vi får bare nyte det vel? :D

Annette

12.07.2014 kl. 15:50
FlestLesere: Vi kan ikke klage, det har vi ikke lov til ;) Nyter av beste evne. Deilig i skyggen også men noe kaldt å drikke :)

Astridhjerte

13.07.2014 kl. 23:00
Ja, det har vert en herlig sommer sålangt! Håper det fortsetter!:)

Annette

14.07.2014 kl. 00:50
Astridhjerte: kunne ikke vært mer enig,. Håper den fortsetter langt inn i september :)
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits