Are we all coco?

I mitt forsøk på å bli litt sunnere fikk jeg et innfall av at jeg skulle prøve kokosvann som jeg har hørt/lest så utrolig mye bra om. Så jeg kjøpte like så godt hele to flasker?.. i et øyeblikk av galskapHar dere smakt disse? eller kokosvann generellt? - Å hjelpes. Jeg trodde jeg skulle spy. Dette er ikke noe godt og jeg skal aldri mer forsøke noe slikt igjen. Usj. Alt en lar seg prøve?.

Hipp hurra for at vi er i siste del av uken. Det er allerede torsdag og jeg har snart vært en hele uke tilbake tll jobb.

Den første uken etter et lengre ferieopphold er alltid tøff. Og denne uken er ikke noe unntak. På jobb tilbringer jeg meste parten av dagen på mine ben. D.v.s gående eller stående i minimum 8 timer, så jeg trenger en uke bare for å bli vant det igjen.

Kommer hjem med trette og slitne ben som trenger et godt fotbad og utstrekkning. Jeg trenger også en uke til å få kroppen inn i rytmen igjen - det gjør vell de fleste. Det kommer seg men jeg har våknet kl. 4.30 en morgen og absolutt ikke fått sove igjen og en annen dag etter jobb lå jeg strekk ut med hodepine. Det er jammen ikke lett. Men nå er det snart helg og en fridag står snart for tur. Så regner jeg med at alt er tilbake til normalen igjen iløpet av neste uke.

 

 

 

#hverdagsliv #blogg #livsstil #livsstilblogg #jobb #kokosvann #sunn

 

Kommentarer

thetestsite

10.07.2014 kl. 08:50
Må si meg enig der. Da kaster jeg meg heller på vannvogna

Ann-Mari

10.07.2014 kl. 14:22
Har ikke forsøkt, og tenker som personen over - da tar jeg heller vann :)

Men kokos til å steke mat i er derimot godt!

Håper ellers at jobbhverdagen er blitt bedre!

Annette

11.07.2014 kl. 10:56
thetestsite: det er noe av det verste jeg har smakt tror jeg. er enig med deg. Da blir det heller vannvogna på meg også.

Annette

11.07.2014 kl. 10:57
Ann: kokos å steke i blir en helt annen smak. Har forsøkt det og det er stor stor forskjell. Men det er lett å bli sucked up i all "reklamen" som er der ute og jeg ville gjøre et forsøk. Never again.

Det går litt bedre på jobbtilpassning dag for dag. Det er alltid slik når jeg kommer tilbake så jeg gir det en uke og så er jeg fit for fight :)

GlobetrotterElisa

12.07.2014 kl. 08:11
Når jeg er i Thailand (eller forsåvidt alle land der råvaren er tilgjengelig) kjøper jeg alltid fersk kokosnøtt og drikker melken rett fra... og det er såååå digg! Noe sier meg at dette er langt fra, og jeg tenker jeg holder meg unna dette kokosnøttvannskvipet! God sommer!

Annette

12.07.2014 kl. 08:45
ja jeg tror nok dette fra flaske er vann tilsatt kokonøttsmak eller noe i den duren. Uten at jeg er noe expert på det, råvarer er alltid mye bedre ?? Dette var iallefall ikke noe for meg.
Legg igjen en kommentar
Annette

40 er det nye 20 sies det... selv føler jeg meg ikke en dag eldre og det å bli eldre er så absolutt ingen unnskyldning for å leve ett spennende og fullendt liv. Samboer og barnløs - på jakt etter det gode liv. Og lidenskapelig opptatt av reise. Følg meg på ferden Kontakt: annette.munkejord@gmail.com

annette@travellingmunk.comwww.cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet <br>Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringer!
Cocoo.se - Din smykkebutikk på nettet
Masse lekre halskjeder, armbånd, klokker, øredobber og ringerBloggist.no - Toppliste for bloggereBloggist.no - Toppliste for bloggere
Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits